29. juuni 2011

Galactic Warlord

Douglas Arthur Hill
Last Legionary 1
1996 a.
127 lk.

The Legionaries of Moros have been annihilated by an evil force known as the Deathwing. The only survivor was Keill Randor, a young but highly skilled warrior, who embarks on a quest to find the unknown being who leads the Deathwing. This is the first book in the "Last Legionary" series.

Arvamus:

See on lasteraamat (mida ma lugema hakates kahjuks ei teadnud). Nii umber „nooremale koolieale”. Superkangelane tarkade juhtimisel ja tulnukast telepaadi abil oma rahva hävitajaid otsimas ja neile kätte maksmas. Sain vaevalt lugema hakata, kui juba toimus suur lõpukaklus ja kogu lugu. Kirjutatud oli raamat kuidagi kuivalt. Ja kiiritada saanud sureva peategelase kogu skeleti millegi metalsega asendamine tarkade poolt (no mis sest vahetada, lihtsam olnuks ehk mingi küborg valmis teha...) ei läinud mulle mitte peale.

Lapsena oleksin seda kindlasti õhinaga lugenud ja nüüd nostalgiliselt meenutades viie pannud. Aga praegu kättesattunuina jäi raamat kuidagi kesiseks. Aga et ta nii õhuke oli, polnud läbilugemine probleem ja poolelijätmise mõtet pähe ei tulnud ja seegi, et ulmet ka väga noortele kirjutatakse, on muidugi ka positiivne. Seega paneb minusugune valest vanuseklassist olev lugeja talle hindeks kolme.

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar