23. oktoober 2014

Rise of the Alliance

Ryk Brown
The Frontiers Saga 12
2014 a.
383 lk.

A new ally providing aid…
An old ally joining the fight…
Their resources growing with each passing day…
Their homeworld finally on the road to recovery…

Things finally seem to be coming together for Captain Scott and the Alliance, as he takes his forces on the offensive. However, the Jung may in turn give him more trouble than he bargained for.

Arvamus:

Lugu jätkub oma vanas tuttavas headuses.
Maale hakkab tasapisi liitlastelt abi kohale jõudma.
Kapten Scott püüab samal ajal hävitada teist Jungi orbitaalplatvormi (seda peaks ka raamatu kaanepilt kujutama) enne kui see oma alalisest baseerumiskohast üldse liikvele läheb aga katse ebaõnnestub.
Platvorm võtab suuna Maale ja Aurora ning Celestia püüavad seda tema teekonna jooksul korduvalt hävitada, aga ikka ebaõnnestunult. Jungi lahingplatvorm jõuab Päikesesüsteemi ja toimub viimane ning otsustav jõukatsumine. Lahingu tulemust ma ei ütle, aga... sarjale on veel osasid tulemas :D:D

Midagi pole öelda, mulle see sari lihtsalt meeldib. Ja ma pole sellise arvamusega maailmas sugugi erandlik nähtus... Lugesin raamatu üsna ühe hooga läbi, lihtsalt põnev oli. Kuigi pean tunnistama, et võrreldes sarja esimeste osadega on toimuva tempo suurusjärgu võrra langenud. Kuid huvitaval kombel see suurt ei sega, vanade tuttavate kangelaste tegemistele on ka ilma pideva võitluseta huvitav kaasa elada.

Minul loole märkimisväärseid etteheiteid ei ole. Hinne seega 5!

Algus:

Vaatamata kõigele toimunule polnud Maxwell Dumaril olnud kunagi erilist usku ideesse, et Nathan Scott on Legend Esimestest kirjeldatud Na-Tan. See oli ju ikkagi ainult legend. Laste unejutt, mis oli kuidagi pseudoreligiooniks muutunud ja Caius Ta’Akari maniakaalse režiimi ajal tugevnenud.

Komandör Dumar muigas omaette kui ta mööda koridore Karuzara asteroidi juhtimiskeskuse poole kõndis. Na-Tan. See mõte ajas teda naerma. Aga teisalt oli Jalea mänginud Esimestesse uskujat meisterlikult ning pannud noore kapteni hästi oma osa täitma. Kui isegi mitte üle ootuste hästi. Naine oli endast probleemi kujutanud. Dumar oli taibanud seda otsekohe naist esimest korda kohates ja tal oli hea meel, et kaptenleitnant Nash oli sellest samuti aru saanud... ning oli Jaleaga asjad ära klaarinud, kui naine enam kasulik ei olnud.

Ja siiski ei saanud Dumar jätta imestamata, kui palju asju näis just õigel momendil Kapten Scotti puhul legendiga kokku langevat. 
.....

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar