23. august 2010

Последняя крепость Земли

Александр Золотько
2007 a.

Десятилетиями люди мечтали о Контакте, но оказались не готовы к Встрече. Пришельцы уничтожили несколько миллионов человек, но их велено называть Братьями. Близкий контакт с Братьями ведет к смерти, но с ними приказано сосуществовать. Они уже десять лет на Земле, но никто не знает, почему уничтожена Америка, зачем созданы Территории, в чем предназначение Свободных Агентов и сколько еще времени осталось у человечества. Осенью 2017 схватка за Братские технологии между Россией и Европейским Союзом стала неизбежной. Непонятно только, что лучше – выиграть или проиграть.

Arvamus:

Paras jama. Vihjeks niipalju, et süžee lähtepunktiks on sakslaste Ahnenerbe tegevuse edasiarendamine peale sõda... Ja nüüd on (või ka pole...) juba 10 aastat Maal tulnukad – väga veidralt käituvad tulnukad. USA on hävitatud, Venemaal näib diktatuur olevat ja rahva ajupesu käib nõukogudeaegsest kordades agaramalt.

Toimuvad mingid verised intriigid, millest ei saa õieti aru, kes kelle poolt on, kui palju neid pooli üldse on ja mis mingi poole eesmärk on. On ka üliinimene, kes pahade plaane nurja ajab, aga et pahad tunduvad loos kõik peale tema ja mõne lihtrahva esindaja olevat, siis see tegelane tegutseb (edukalt) kõigi vastu. Ja jällegi jääb arusaamatuks, mille nimel?

Ei oska mina selles raamatus midagi sellist leida, mille eest üle kahe hindeks panna. 

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar