24. veebruar 2012

Проект "Генезис"

Игорь Марченко
Доминион 1
2009 a.
416 lk.


Мастер-сержант Ингвар Грин ненавидит войну, но ему приходится воевать в рядах звездных легионеров, сражающихся с врагами Империи в разных уголках Галактики, - приказ есть приказ. Повинуясь воле командования, он вынужден перебираться из одного конца обитаемого мира в другой, всюду сея смерть и разрушение. Он - везунчик, он выживает там, где погибают его друзья. Поэтому из обычного легионера Грин становится Пятнистым дьяволом, бойцом команды "Альфа", спецназовцем, воюющим против повстанцев на одной из далеких планет. И, выжив в кровопролитных боях, получает очень странное задание...
 
Arvamus:
 
On keegi kogenud sõjamees seersant Ingvar Green, kes kangesti sõdimist vihkab. Raamatu algul müttab ta mingil vaenulikul planeedil seal aborigeene hävitades, kuni miini otsas tükkideks lendab. No tulevikumeditsiin lapib ta jälle kokku, mis küljest ära lendas, see kasvatatakse uuesti asemele ja varsti saadetakse ta juba järgmisesse sama mõttetutusse lahingusse.
See on siis esimese umbes kolmekümne lehekülje kirjeldus. Ma saan aru, et see on arvatavasti sissejuhatus peamiste sündmuste juurde, aga mina rohkem edasi lugada ei viitsinud. Lihtsalt ei olnud huvitav. Ehk edaspidi on, ei tea... minu poolt läbiloetud osa saab hindeks kahe. 

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar