19. veebruar 2012

Перемирие

Василий Горъ
Демон 4
2011 a.
384 lk.

Временное затишье в войне с Циклопами дает возможность человечеству немного прийти в себя. Но вместо того, чтобы бросить объединенные силы на освоение новых технологий и создание более мощного оружия, политики Конфедерации развязывают гражданскую войну c объявившим себя независимым Лагосом. Этот мир стал домом для Демонов, суперпилотов-модификантов, способных противостоять инопланетным врагам. Но Демоны теперь не одни, с ними - жители Лагоса, которые видят в них надежду на будущее. И сами суперпилоты ныне не только истребители, они - разведчики и диверсанты, уносящие войну на крыльях своих "Кречетов" от миров людей к планетам космических агрессоров.
 
Arvamus:
 
Tulnukad alustavad uut rünnakut inimkonna vastu (muide on ikka tuimad tükid need tulnukad - ei õpi nad kogu sarja jooksul paremini sõdima, muudkui aga massiga peale ükskõik millistest kaotustest vaatamata).
Inimeste juhid aga kavandavad samal ajal hoopis "deemonite" koduplaneedi ründamist?! Ei jäägi siis süperinimestel muud üle kui valmistuda võitluseks kahel rindel, millega viimaks tohutute kaotuste ja laste elude hinnaga ka toime tullakse.
Vaenulik tulnukasugu hävitatakse kuni juurteni ja poliitikutele pannakse rusikas nina alla ja tehakse selgeks, kes on õige ja kelle sõna maksab.
Sama tasemega raamat kui kõik kolm eelmistki. Ikka vilets kolm. 

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar