30. juuli 2013

The Rings of Haven

Ryk Brown
The Frontiers Saga 2
2012 a.
241 lk.

A ship stranded halfway across the galaxy…
A difficult and lengthy journey home…
A homeworld in urgent need of their return…
And now they are running out of food…

The crew of the Aurora must now trust their new allies in order to survive. But their situation may be far more serious than they imagined. And their actions could have repercussions across the galaxy.

Their journey home may just have gotten slightly more complicated.

Arvamus:

Sarja teine osa algab rahulikult. Aurora meeskond loodab olevat mässuliste abil leidnud koha kus veidi hinge tõmmata, haavu lakkuda ehk siis laeva parandada ja toiduvarusid täiendada. Pool raamatust kulubki kohalike olude kirjeldamisele. Seejärel läheb aga jälle täie tambiga madistamiseks - kohalikele võimulolijatele on mitu nende laeva hävitanud ja arusaamatut liikumismoodust kasutav Aurora muidugi silma hakanud ja eriti see Aurora hüppemootor tekitab võimurites suurt huvi ja soovi see endale saada. Ning Aurora meeskonnal tuleb seal kimpsud-kompsud kiiresti kokku panna: kapten Nathanil ja ta kaaslastel end Havenist ja Auroral end Haveni Rõngastest välja võidelda.

Sarja esimese osaga võrreldav raamat, ehk raamatu esimene rahulik pool tõmbab mu hinnangut veidi alla, aga loetava raamatuga oli tegemist ikkagi ja hindeks neli.

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar