16. juuli 2014

Revolution of the Gods: The Battle for Sol

William Hobbs
Book 2
2014 a.
121 lk.

By 2031, the surviving inhabitants of Earth are ruled by a new world government led by the Council of Seven. Over eighty percent of the population has been swept from the face of the planet by the effects of world economic collapse, nuclear catastrophe, and the Syova Virus; all of it orchestrated purposely by an ancient force in an effort to gain control of Earth and the solar system. One man has been given the abilities to prevent this cataclysmic event. And with the help of another ancient force, he and his group will endeavor to successfully lead a Revolution of the Gods.
The Battle of Sol is a compelling amalgam of hard science fiction, religious and political conspiracy, and ancient astronaut theory derived from current and historical reality. It presents a great deal of action with the backdrop of a planetary domination effort lasting dozens of millennia and culminating in a worldwide battle that takes place in a matter days throughout the series.

Arvamus:


Olukord muutub üha pingelisemaks. Pahad tulnukad kavatsevad võimu Maal lõplikult ja avalikult üle võtta. Headel tulnukatel on oma plaan halbadele tulnukatele lõplikult ära teha ning aastatuhandeid kestnud vastasseis viimaks enda kasuks lahendada. Inimkonna järelejäänud riismed (või kui palju neid puhtaverelisi Maa esialgsete asukate järeltulijaid enam üldse eksisteerib...) on üsna alasi ja haamri vahel olemise olukorras... ja ega neil suurte võitluses mingit sõnaõigust ei ole kuigi püütakse ka enda lusikas supi sisse torgata.

Kui eelmises osas oli igasuguseid müüte ja vandenõuteooriaid süle ja seljaga kokku kuhjatud, siis selles raamatus suutis autor ühe veel (ja kusjuures sellise priske) hunnikusse juurde lisada - nüüd tuli siis välja, et Kristus oli mingi eriti iidse ja ülikõrgelt arenenud tulnakaterassi esindaja (no nende hulgast, kes 5 miljardi aasta eest meie galaktikasse eluseemneid külvamas käisid). Oh heldeke küll...

No igav just lugedes ei hakanud, põnevust ja pinget oli - aga sellise hulga äraleierdatud linnalegendide ja müütide kokkukuhjamine oli ikka midagi täiesti enneolematut ja... mittevajalikku. Kusagil on vähemalt sarja kolmas osa ka kas juba olemas või tulemas, aga see veel õnneks minu silmapiirile sattunud ei ole :D. Antud osa aga üle kolme küll kuidagi hindeks ei saa.

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar