6. juuli 2014

The Trafalgar Gambit

Christopher Nuttall
Ark Royal 3
2014 a.
498 lk.

Humanity is losing the war. The once-mighty space navies have been crippled, officers and crew have been stretched to the limit and Earth herself has come under heavy attack. The end cannot be long delayed. For Admiral Smith and the crew of HMS Ark Royal, the stakes have never been so high.

The one hope is to make contact with alien factions that might oppose the war. But, as Ark Royal sets off on a desperate diplomatic mission, it rapidly becomes clear that there are both human and alien factions that wish to fight the war to the bitter end - and that her previous missions have sown the seeds of success ... or total failure.

Arvamus:

Ark Royal saadetakse jällegi üritama tulnukatega rääkida ja kui võimalik, siis nendega rahu teha või kui see ei õnnestu, siis tulnukate tagalas võimalikult palju kahju tekitada.
Osade tulnukatega saadaksegi enamvähem kooseksisteerimise osas kaubale, sõdimist pooldavad tulnukat üritavad aga uuesti Maad rünnata ning seda takistada püüdes leiab Ark Royal koos meeskonnaga oma otsa...

Samal tasemel raamat kui sarja eelmisedki osad. "Elluärganud" prints Henry teema käis mulle jällegi närvidele, liigliha oli loos minu jaoks ka kõvasti ülearu. Tegelikult kisub hinne juba kõvasti kolme poole, aga no annan heast südamest raamatule siiski veel eriti nõrga nelja.

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar