29. september 2014

Sullivan's War

Michael K. Rose
Sullivan Saga 1
2012 a.
326 lk.

On Earth, a powerful politician has been murdered. When he's assigned to the case, Agent Frank Allen soon discovers that the man responsible, Rick Sullivan, is not yet finished killing. But Allen will also discover that Rick Sullivan is not the man he appears to be, and the war he's fighting, a war to rid his home planet of its oppressive government, is not his only battle.

As Allen pursues Sullivan across the known galaxy, he begins to question his own beliefs and loyalties. Will Allen be able to stop Rick Sullivan before he kills again? Does he really want to? As their lives become increasingly intertwined, both men realize they must face truths about themselves that neither of them are prepared for. And some of those truths will have consequences that neither of them could have ever imagined.

Arvamus:

Amazonis on raamatu keskmiseks hindeks 4,4... Seltsimehed, nalja teete või?!? See raamat oli ju ikka täielik möga.

Rick Sullivan on endine sõjaväelane kes astub oma koduplaneeti valitsevate sõjaväelaste vastu. Lööb paar tegelast koduplaneedil maha, siis saadab Maal paar korrumpeerunud poliitikut loojakarja, päästab seejärel kena ning rikka printsessi kurikaelade käest - loomulikult puhkeb vastastikune suur armastus - printsessi rikkurist isa rahakoti toel läheb oma koduplaneedile revolutsiooni korraldama ja et just samal ajal seal planeedil rahutused toimuvad, siis riigipööre muidugi õnnestub ja Sullivan naaseb töö ärateinuna oma printsessi juurde.

Teine raamatu peategelane, Frank Allen, on mingi Büroo (no sellise FBI analoogi) agent kes peab Maal sooritatud mõrvade eest Sullivani kinni püüdma, Sullivaniga lähemalt suheldes leiab aga, et mees ajab õiget rida... lahkub lõpuks Büroost ja asub Sullivani tema riigi(planeedi)pöördekatses toetama.

No oli ikka lapsik raamat küll, rohkem ei hakkagi midagi ta iseloomustamiseks ütlema. Ja sarja järgmist kahte raamatut ka lugema ei kipu. Kaks!

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar