12. mai 2010

Виртуалка

Андрей Ливадный
Экспансия: История Галактики 13
1999 a.
50 lk.

Юноши и девушки посвятившие себя фантомным реальностям, мало заботятся о настоящем. Однако наступает момент, когда их навыки, полученные на виртуальных симуляторах, могут спасти тысячи жизней.

Arvamus:

Reisi-kaubalaev lendab oma marsruudil. Noored reisijad istuvad laeval virtuaalses reaalsuses, juhivad hävitajaid ja peavad omavahel kosmoselahingut, kusjuures väga professionaalselt. Järsku ründab reisilaeva piraadilaev. Reisilaeva kaptenil on trümmis muu kauba hulgas kümmekond kuhugi viidavat hävitajat. Kapten paneb mängijad reaalsetesse hävitajatesse ja saadab piraate tõrjuma. „Virtuaalipiloodid” saavad paari raketiga piraadile pihta (rohkem neil rakette polnudki), enamus noortest saab ilmselt surma ja... kõik?!

Mis selle jutukese mõte oli või miks ta siia sarja kuulub, on raske mõista. Kui just mitte näha seost varasemate osadega selles, et lennatakse eelnevatest osadest tuttavatel hävitajatel ja et piraadid on suutnud sõjaväelt lausa ristleja pihta panna. Aga mis seos see selline ka on... Eriti põnev polnud, lausa kehv ka mitte, no kolm siis. 

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar