5. mai 2013

Dobhriathar

Malcolm Pierce
Faster Than Light 2
2011 a.
102 lk.
265 kB
tasuta e-raamat

As Caitlin struggles with her place aboard the ISS Fenghuang, the rebel crew visits a deep space mining platform in search of materials to improve the ship. There, they discover an abandoned mining team and a mystery that could change everything they think they know about the galaxy.

Arvamus:

Et kõik seaduslikud võimud  Fenghuang hävitama peavad, siis otsustatakse end veidi kindlustada ja laevale kaitsekilbid teha. Selleks on vaja mingit haruldast ainet, mida arvatakse saavat hankida ühe veidra tähe ümber tiirlevalt mahajäetud kaevandusplatvormilt.

Kohale lennates selgub, et platvorm pole teps mitte mahajäetud ning et sellel asuvad inimesed käituvad kuidagi veidralt. See pole aga veel midagi võrreldes sellega, ku imelikult käitub (või inimesi mõjutab) täht, mille ümber platvorm tiirleb. Ning eriti karmiks läheb lugu siis, kui selgub, et täht (või mingid inimestele arusaamatud jõud, kes selle tähe taga on), on millegipärast otsustanud hävitada Fenghuangi koos selle meeskonnaga.
Kes ja miks... ehk selgub järgnevates osades.
Ah ja, Caitlini päritolust ja lapsepõlvest saame ka ühtteist teada, aga peale tõdemuse enda jaoks, et eks issanda loomaaed ole ikka mitmekesine (kui inimesed tuhandetel planeetidel asuvad, see tähendab, et iga pisike sektike, huvigrupikegi on võinud endale eraldi planeedi valida, siis oleks see täiesti loomulik), see mulle midagi eriti juurde ei andnud.

No oli ehk esimesest osast veidi parem raamat, kasvõi juba sellepärast, et siin oli isegi pisut põnevust, aga üldiselt ikka ei midagi erilist ja enama kui kolmega ei hinda ma ka seda raamatut.

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar