2. juuni 2014

The Price of Admiralty

Richard Tongue
Battlecruiser Alamo 1
2013 a.
248 lk.

Battlecruiser Alamo, under its new commander, Lieutenant-Captain Daniel Marshall, is launched with a half-trained but fully-resentful crew on a desperate mission that will determine the fate of the nascent Triplanetary Space Fleet, hunting down the unknown enemies that have been attacking shipping in the uncharted system, Lalande 21185. When he makes an unexpected discovery, the stakes just keep on rising; with enemies on space and ground, can Marshall save his ship – and a world?

Arvamus:

Jälle üks militaarulme sari. Olid mõned enamvähem huvitavad võitlused, olid mõned huvitavad tegelased, aga üldmulje raamatust oli minu jaoks kesine.
Häiris see, et palju oli poliitikat. Praegune tänapäevanegi poliitika ajab tihti südame pahaks, no mis pagan peaks mind vaimustama panema ulmeline tulevikupoliitika? Et kes kellega käib, kes kellele ära keearata tahab, kes ühte räägib ja teist plaanib... vastik. Ja kõigest sellest poliitikast tulebki, et praktiliselt kogu raamatu kõnnib kapten Marshall kui noateral ega tea keda ta oma laevas usaldada võib ja keda mitte. Mis kõik lõpeb muidugi mässuga laevas. Ühesõnaga see poliitikavärk vedas minu hinnangut raamatust kõvasti alla ja ütles mulle, et järgmise osa lugemisest ma vähemalt praegu huvitatud ei ole. Ning hindeks tuleb 3.

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar