22. jaanuar 2015

Dark Space

Stephen Fender
Kestrel Saga 5
2014 a.
290 lk.

There is a traitor in their midst, and Shawn Kestrel believes he’s figured out who it is. But, before he can confront them, an unfortunate series of events takes him out of the cockpit and places him behind a desk—possibly for all time. Determined to bring the culprit to justice, Shawn will risk everything he’s accomplished so far, including the affections of Melissa Graves, in order to safeguard the lives of thousands.

On a world-hopping journey that will take Shawn and Melissa deep into Meltranian space, what they uncover will alter the course of the war against the Meltranians.

But Meltranian territory holds many secrets, and only with the help of his allies and former enemies will Shawn be able to decipher the mysteries of the dark space before it’s too late.

Arvamus:

Selles osas tegeletakse reeturi (spiooni) otsimisega liitlaste laevastikus ja püütakse meltranlaste kohta rohkem infot hankida. Sest ilma lisateadmisteta mida nende vastu kasutada ei paista liitlastel - ühinenutel, kafaranidel ja piraatidel - ikkagi mingit võimalust olevat meltranlastele vastu saada. No ja muidugi on need Shawn ja Melissa, kes selle uurimise, lisateabe hankimise esireas on. Lõpuks hakkabki mingi huvitav niidiots hargnema ega enne kui midagi olulist teada saame, lõpeb sarja see osa ära. Seega ei jää üle muud kui kunagi sel aastal ilmuvat sarja 6. osa oodata.

Suurem enamus sarja sellest osast oli minu arvates üsna tüütu ja igav. No ei juhtunud midagi haaravat. Alles mõnikümmend viimast lehekülge olid juba põnevad, aga siis sai raamat ka kui noaga lõigatult otsa. Kurat, nii ei ole ilus teha. Ega ma ajalehe järjejuttu ei loe, et pole oluline kus lugu juhtub pooleli jääma, küll ma juba homme loen järgmisest lehest edasi. Nii et ei tule minult üle kolme hindeks kohe mitte kuidagi.

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar