9. märts 2014

The Fringe Worlds

T. R. Harris
The Human Chronicles 1
2011 a.
172 lk

Adam Cain is ... an Alien with an Attitude!

 After all, how would you feel if you were abducted by aliens and transported into a strange, new universe away from your home, your family -- everything familiar to you? Would it make you happy? Not likely!

Now imagine you're stronger, faster and more coordinated than every alien you encounter. Would you start kicking some ass? Of course you would!

This is the story of Human superiority in the galaxy, a gritty, realistic profile of a young Navy SEAL who doesn't like aliens very much -- and he makes them pay for disrupting his happy life back on Earth!

Arvamus:

Just selline kerge lugemine mida tahtsin peale Nuttalli eelmist raamatut. Ajaviitelugu, ei suuremat sügavat mõtet, rohkesti tegevust, veidi põnevust, aju puhkas...

Mingid tulnukad ärandavad Maalt Adam Caini, USA sõjaväe eriüksuslase. Ära viiakse veel teisigi inimesi, aga teatud sündmuste keerises saavad Caini saatusekaaslased surma ja Cain on üksinda tulnukate maailmas ning sündmuste keskel. Kohe selgub ka, et Caini (inimeste) füüsilised võimed on igasuguste erinevat sorti tulnukatega võrreldes mitu klassi paremad, nii et eriti selline korraliku sõjaväelise väljaõppega tegelane kui Cain võib end tulnukate keskel supermanina tunda.
Cainil on aga vaid üks suur eesmärk - pääseda tagasi Maale oma naise ja lapse juurde... ning kerigu kõik need kuradi tulnukad oma poliitika ja kõige muuga väga kaugesse ja pimedasse kohta. Aga kojupääsemine paistab keeruline olevat...

Lihtne pretensioonitu ajaviitekirjandus nagu juba märkisin, hindeks kolmeke.

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar