7. jaanuar 2013

Основной рубеж

Алекс Орлов
Тени войны 5
1999 a.
416 lk.

Тони Гарднер родился с горбом и не ждал от жизни ничего хорошего. Но чудеса все же случаются, и, удивляя врачей, Тони расстался с увечьем, чтобы получить специальность пилота боевого робота. Его выпуск забросили на безобидную планету - одну из многих пограничных, однако именно она оказалась необходима космическим контрабандистам. Теперь Гарднер должен показать, чему его учили.

Arvamus:

Igavaks ja üksluiseks hakkab see sari muutuma. Ei mingeid uusi ideid enam.
Seekord madistavad siis omavahel kaks "riiklikku" julgeolekuorganisatsiooni - no et kes näib tublim ja riigikassast rohkem raha endale saab. Ja selleks siis notitakse teineteist ja vahel ka pahasid poisse, aga enamasti ikka selle suunitlusega, et vastasagentuurile ebameeldivusi tekitada ja temalt enda jaoks midagi kasulikku välja kaubelda.
No ja siis on ka peategelase moodi just sõjakooli lõpetanud Tony Gardner, kes esimesi sõjaväelasesamme teeb ja ka sinna rivaalitsevate agentuuride võitlusse satub.

Suurt sisu polnud juba siiani ühelgi sarja raamatul, nüüd polnud enam eriti põnev ka. Kesine kolm hindeks ja vähemalt mingiks ajaks sellest sarjast mulle aitab.

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar