27. jaanuar 2013

На корабле утро

Александр Зорич
На корабле 1
2008 a.
416 lk.

И вновь Россия 27 века - могучая космическая сверхдержава, ведущая победоносные войны... Только что капитулировал главный враг России - государство Конкордия. Но вот уже вновь сгущаются тучи, и армады инопланетных агрессоров подступают к границам... А это значит, что капитану войск особого назначения Льву Степашину и бывалому звездному волку Главдальразведки Владимиру Комлеву вновь придется рисковать жизнями ради победы.
Долгожданная книга автора многочисленных бестселлеров Александра Зорича продолжит увлекательное путешествие читателя по циклу "Завтра война" - одной из ярчайших военно-космических вселенных современной фантастики.

Arvamus:

Lugu läheb ikka sama liini pidi ja samas stiilis edasi. Sai just sõda Konkordiaga lõppeda, kui kohe on majas tüli tulnukatega. Inimesed teavad tulnukaid üldse vist ainult viit liiki ja madinaks läheb suisa neist kahega korraga. Ja algul ei saa inimesed üldse aru, milles probleem on ning kes ja mis neid tulnukaid äkki hammustanud on...

Kõik on samuti kui sarjas "Zavtra voina": paar tegevusliini, mis lõpuks kokku jooksevad, üks on sõdimisliin, teine tunde(armastus)liin kusjuures veider küll, aga sõdimisliin on muhedam ja huvitavam kui armastusliin... aga midagi uut ja ootamatut pole autorid enam välja mõelnud, ratsutatakse minu arvates vanal rasval.

Nii et sellele raamatule ma enam üle kolme küll ei pane. Ega raamat nüüd väga märkimisväärselt neist raamatutest nõrgem ei ole, mida ma varem lugesin, veidi, aga asi hakkab tasapisi tüütuks ka muutuma.

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar